Teknoloji

Samsung, Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5’te 6500 TL’ye varan değişim veya 6000 TL’ye varan hediye çeki fırsatı sunuyor

Samsung, şimdiye kadar geliştirdiği en güçlü beşinci nesil Galaxy katlanabilir eserlerini Türkiye’de satışa sundu. Eylül ayı boyunca devam edecek lansman kampanyası kapsamında kullanıcılar, yeni Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 katlanabilir telefonlarını avantajlı teklif ve fırsatlarla satın alabilecek.

Samsung, yeni katlanabilir akıllı telefon serisi Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5 için Türkiye’de lansman kampanyasını başlattı. Kullanıcılar, tüm yetkili Samsung satış noktalarında sunulan özel kampanyalardan yararlanarak sipariş verebilecek.

Kampanyaya katılan kullanıcılar, kampanya kapsamındaki yetkili satış kanallarından Galaxy Z Flip5 veya Galaxy Z Fold5 modellerini satın alırken iki farklı fırsattan birini tercih edebilecek. Değişim kampanyası kapsamında eski Samsung cep telefonlarını getiren kullanıcılara Galaxy Z Flip5 için 4.500 TL, Galaxy Z Fold5 için 6.500 TL takas indirimi sunuluyor.

Hediye çeki kampanyasından yararlanmak isteyen kullanıcılar giyilebilir cihaz, tablet veya aksesuar kategorisinde Samsung Galaxy Z Flip5 için 4000 TL, Samsung Galaxy Z Fold5 için 6000 TL ikram çeki fırsatından yararlanabilecek.

Kullanıcılar, katlanabilir akıllı telefon modellerine sahip Samsung Galaxy Z Flip5 ve Galaxy Z Fold5’e sahip olmak için 30 Eylül’e kadar sürecek değişim veya hediye çeki kampanyalarından yararlanabilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

gurgentepehaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu